HTML

ISMERETLEN.

Csupa ismeretlen, eddig még nem ismert, szinte fantasztikus valótlan, valóság.

Friss topikok

  • ISMERETLEN.: @András Gráner: Szerintem Ön értett félre valamit! Napi kettő tojás sárgájától még senki nem hízo... (2018.12.22. 10:09) Sok nő fejében megfordul a GYORS FOGYÁS!! 2016.05.19.
  • ISMERETLEN.: @Zsófia Torma: Üdv! Elnézést, hogy csak most jutottam ide. Örülök a találkozásnak. Tp. (2015.08.05. 17:46) 2008-vagy-2009?
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Changall! Ebben a bejegyzésben csak utalás van az / a - b - q / állapotra. Az i... (2013.11.26. 22:29) MÁGNESES VIHAR.
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Chagagall. Véleményét nagyon köszönöm. Az egyházi leírások szerint Krisztus sz... (2013.11.26. 21:54) HIBÁS A KERESZTÉNY NAPTÁR!!!

Linkblog

Magyarország és a földrengések hatása a föld szög fok dőlés alapján.. 2019.08.12.

2019.08.12. 13:50 ISMERETLEN.

foldrenges_1.pngmiert_van_ilyen_meleg_218_kep.png

 

Magyarország egyes területei 190 - 160 és attól kevesebb is lehet a tengerszint feletti magassága. Szándékosan csak ezeket a szint különbségeket említem. Mivel a föld kéreg változása, a több ezer, a több millió év alatti kialakulása, ezen a területen kráterre utaló. Feltehetően az idő elteltével, nem csak vékonyabb, de helyenként mágnesesebb is. Csak pár helyet említek. Dobogókő, Esztergom, Cegléd, Tápiószele, Tápiószentmárton, településeknél, a szeizmikus hatás, a permanens mágnesesség hatása, vulkanikus alvásra utaló nyomokra enged következtetni. Ami lehet egy alvó vulkanikus kráter is. Bár ez csak utaló jel. Valójában a földrengések szempontjából elhanyagolható. Gyakorlatilag nincs konkrét összefüggés tengerszint feletti magasságokkal a vulkanikus aktivitás. Általában magasabb vagy alacsonyabb területeken szokott megjelenni. De mivel a tengelyferdeség 22,44 és 23,44 szögfok. Tévesen a szentkorona keresztjének a 23,5 szögfokhoz szokták hasonlítani.
A közel egy szögfok az ingatag instabilitást okozza. Az ingatag elliptikus pálya, fordulópontban, kb. 40 év is lehet. A tengely és a pálya dőlés okozza az éghajlat változását. Stabil dőlés egy fok, kb. egy év, az elliptikus pálya dőlés akár 11,3 fokot is előidézhet. Amely kb. 300.000 - 500.000 földi kilométer távolság eltolódást is okozhat, amihez az egyenlítő kb. 11,3 - 11.5 szögfok eltérést is előidézheti. Amit a földi élőlények, felmelegedésnek, vagy lehűlésnek érzékelhetnek.
Az ingatag pálya helyreállása függ az elliptikus egy fok eldőlés mértékétől, és függ a fordulati pont idejétől. Valamint a dőlésszög állapotától, amely 21 és 23 szögfok között változik. Amely a Föld alakváltozását is befolyásolja. Amely a földön lévő időjárási viszonyokat is meghatározza. Mind ezt befolyásolja az elliptikus eltolódás pályájának a szögállása, amely 366,26 fordulatának a tengely állása, és a pálya szögdőlése is meghatározza, az adott időszak, természeti jelenségeit. Ezek a jelzések valójában mint az átlagostól eltérő időjárási események idézhet elő, de az a - b - q hatás, általános megnyilvánulásából következően, az egész terület, egy vulkáni kráter is lehet. Akár több tízezer négyzetkilométeres területen is. Utaló jele lehet még a felmelegedett aktív víz is. Amit általában gyógyvíznek, meleg víznek, termál víznek ismer az átlag ember. Az aktivitás, mint olyan nem elsősorban valós tevékenységre utaló jel. Magyarországon pillanatnyilag nem megállapított a több mint 100 és 1000 méter feletti vízmélység. Amely a szabad levegővel érintkezik, és nincs rajta talajtakaró. A talajban lévő gáz, víz, esetleg olaj buborékok. a folyadék mint olyan, általában zárt helyen nem, de a föld pólusos környezetében, teljesen másképpen viselkedik, mint zárt körülmények között. Az a - b - q hatás ismét bizonyított, a föld tengelyállását követően, az elliptikus pálya, vissza állása az eredeti szögfok megközelítését igazolja vissza.
A tudomány nem igen szokta elismerni az áltudós eredményeit. Bár egyre többször visszaigazolják az a - b q hatás gyakorlati valóságát.
TENGERPICI 2019.08.12.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noshogy.blog.hu/api/trackback/id/tr615006182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása