HTML

ISMERETLEN.

Csupa ismeretlen, eddig még nem ismert, szinte fantasztikus valótlan, valóság.

Friss topikok

  • ISMERETLEN.: @András Gráner: Szerintem Ön értett félre valamit! Napi kettő tojás sárgájától még senki nem hízo... (2018.12.22. 10:09) Sok nő fejében megfordul a GYORS FOGYÁS!! 2016.05.19.
  • ISMERETLEN.: @Zsófia Torma: Üdv! Elnézést, hogy csak most jutottam ide. Örülök a találkozásnak. Tp. (2015.08.05. 17:46) 2008-vagy-2009?
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Changall! Ebben a bejegyzésben csak utalás van az / a - b - q / állapotra. Az i... (2013.11.26. 22:29) MÁGNESES VIHAR.
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Chagagall. Véleményét nagyon köszönöm. Az egyházi leírások szerint Krisztus sz... (2013.11.26. 21:54) HIBÁS A KERESZTÉNY NAPTÁR!!!

Linkblog

Ó LIMPIA MAGYAR MÓDRA 2017.

2017.02.23. 17:35 ISMERETLEN.

Ahol 266 151 rángat és diktál tíz milliót! 

 

Olimpia 2017 aláírás gyűjtés.

 Igaza van! Csak azt nem értem, hogy miért nem bánja a sok be nem fizetett adócsalás, offshore cégekben elfolyt milliárdok, a rengeteg milliárd támogatás a mindég veszteséges magánvállalatok támogatása? A semmit nem csináló, magukat pártoknak, különböző ideológiai önös érdekű csoportoknak osztogatott több száz milliárd, elpocsékolása?  Ezekért miért nem harsog senki???? Kíváncsi lennék azokra is. Magyarországnak semmi esélye nem volt a jelentkezésen kívül az olimpiával kapcsolatban. A sportra meg nem is igazán kell most már. Amit meg eddig ráköltöttek az előkészületre, gondolom a MOMENTUMMAL együtt visszapótolják a veszteséget, vannak rá 266 151-en. Mert, ha már annyira boldogok, akkor a nagy boldogságtól fizetni is tudnak. Mert ugye nem a magyar nép a hibás, és nem is azok, akik részt sem vettek a kisded játékaikban. Jó lenne, ha nyilvánosságra kerülne azok névsora, akik elindították és  megszavazták az egész olimpia bizniszt. Azoknak a nevei is kikerülnek a nyilvánosságra, mert, ha nem, akkor az egész úgy fog kinézni, hogy pár lefizetett érdekista butítja és hülyíti a társadalmat. De már mentegetőznek az aláírók is, hogy, ha lett volna népszavazás, akkor nemzeti büszkeségből is megszavazták volna az olimpiát. De gondolom az aláírásgyűjtők és az aláírók, akkor is kiállnak, és odateszik magukat, a momentummal együtt, ha munkahelyek szűnnek meg, és vállalkozások mennek tönkre, akkor is aktívak lesznek és vállalják, hogy miattuk jutottak oda, miattuk, a 266 151 aláíróval együtt tették. Mert hamarosan fel kell vállalni. A kormány meg a főváros, nagyon is jól tette, hogy kitáncolt. Legalább a választók a saját bőrükön fogják érezni az aláírókkal együtt, hogy mekkora baromságba rángatta bele a momentum és a körülötte lévők és támogatók. Ha van egy kis esze a magyar választónak, akkor 2018-ban elgondolkodik, hogy a rendszerváltás óta uralkodó érdekisták közül egyiket sem szavazza vissza a MAGYAR PARLAMENTBE!   TENGERPICI 2017.02.23.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noshogy.blog.hu/api/trackback/id/tr1412285691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása