HTML

ISMERETLEN.

Csupa ismeretlen, eddig még nem ismert, szinte fantasztikus valótlan, valóság.

Friss topikok

  • ISMERETLEN.: @András Gráner: Szerintem Ön értett félre valamit! Napi kettő tojás sárgájától még senki nem hízo... (2018.12.22. 10:09) Sok nő fejében megfordul a GYORS FOGYÁS!! 2016.05.19.
  • ISMERETLEN.: @Zsófia Torma: Üdv! Elnézést, hogy csak most jutottam ide. Örülök a találkozásnak. Tp. (2015.08.05. 17:46) 2008-vagy-2009?
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Changall! Ebben a bejegyzésben csak utalás van az / a - b - q / állapotra. Az i... (2013.11.26. 22:29) MÁGNESES VIHAR.
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Chagagall. Véleményét nagyon köszönöm. Az egyházi leírások szerint Krisztus sz... (2013.11.26. 21:54) HIBÁS A KERESZTÉNY NAPTÁR!!!

Linkblog

Ha élni akarsz a földön! 2020.03.28.

2020.03.28. 13:14 ISMERETLEN.

Ha élni akarsz a földön! 2020.03.28.

ionok_utkozese_2.jpg


A hit semmit nem tesz igazzá! Bizonyíték nélkül ne ítélkezz! Még a nagyobb tudósok is követnek el hibákat. Ne élj vissza semmivel! Csak egy maroknyi ember irányíz a földön. Nincs senkinek joga másokon uralkodni! Csupán csak azért mert neki az tetszik! Az élet keletkezéséről és az elmúlásáról, nem tud senki semmit! Az ember és a világegyetem is, csak egy kémiai, fizikai, elektro elegy. Az elegy manipulálása számos ismeretlen változást képes alkotni. Ha élni akarsz a földön, akkor tartsd be az univerzum, az a-b-q törvényeit. Ne engedd a kiváltságosságban. Nincs olyan, hogy az egyiknek jár a kiváltságosság, a másiknak meg nem! Egyik sem magasabb rendű a másiknál, csupán csak azért mert, a másik azt mondja! Az a-b-q manipulálását megbosszulja az univerzum. Az ideológia, dogma, önös érdek, csak a sajátos pillanatnyi változást idéz elő. A föld milliárdnyi éveinek manipulálása az emberiség pusztulását idézi elő. Nem csak egyedül élsz a földön, mások is vannak! Ha élni akarsz, ne terrorizálj másokat, ne akard a saját akaratodat másokra ráerőltetni! Ha eltűnsz, a világegyetem marad. Élj együtt a világegyetem törvényeivel! Amit ma az emberek csinálnak, az nem a föld fennmaradását szolgálják. Az egy százalék hatalmaskodik a 99% felett. Az élet nem arról szól, hogy vagyont gyűjts, annak árán is, hogy mások éhezzenek és nincstelenek legyenek. Hagyd, hogy mások is úgy élhessenek mint te magad! Az ideák, ideológiák, dogmák nem az emberiség fejlődését szolgálják, önös érdekű érdekcsoportok érdekeit szolgálják ki! Nem attól lesz hite valakinek, hogy valamilyen érdekcsoporthoz tartozik! Attól és, akkor lesz hited, ha csak annyi rosszat okozol másoknak, amennyi rosszat te magad is elfogadsz másoktól. Ha saját önös érdekeidet rá akarod kényszeríteni másokra, olyan vagy mint a diktátor! Aki csak uralkodni, hatalmaskodni akar másokon, hogy a saját önös érdekét érvényesítse. Hagyd a múlt terheit, felejtsd el és változz meg, ha emberként akarsz élni a földön! Ne ragaszkodj a múlt rossz dolgaihoz. Már Spinoza is leírta a több párti parlament, alkalmatlan a társadalom irányítására. Teremts helyet minden embernek, ne támogasd azokat, akik öntörvényűek és csak saját önös érdekeiket akarják másokra ráerőltetni. Ne esélyt adj másoknak hanem lehetőséget, hogy részt vehessenek a világ fejlődésében, abban a fejlődésben ahol a tudatot nem formálják, hanem fejlesztik. TENGERPICI 2020.03.28.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noshogy.blog.hu/api/trackback/id/tr715566454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása