HTML

ISMERETLEN.

Csupa ismeretlen, eddig még nem ismert, szinte fantasztikus valótlan, valóság.

Friss topikok

  • ISMERETLEN.: @András Gráner: Szerintem Ön értett félre valamit! Napi kettő tojás sárgájától még senki nem hízo... (2018.12.22. 10:09) Sok nő fejében megfordul a GYORS FOGYÁS!! 2016.05.19.
  • ISMERETLEN.: @Zsófia Torma: Üdv! Elnézést, hogy csak most jutottam ide. Örülök a találkozásnak. Tp. (2015.08.05. 17:46) 2008-vagy-2009?
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Changall! Ebben a bejegyzésben csak utalás van az / a - b - q / állapotra. Az i... (2013.11.26. 22:29) MÁGNESES VIHAR.
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Chagagall. Véleményét nagyon köszönöm. Az egyházi leírások szerint Krisztus sz... (2013.11.26. 21:54) HIBÁS A KERESZTÉNY NAPTÁR!!!

Linkblog

Vírusokról általában. 2020.03.20.

2020.03.20. 11:19 ISMERETLEN.

Vírusokról általában. 2020.03.20.

A jelenlegi vírus terjedés nem csupán kormányzati kérdés! 

A tudomány szára szinte ismeretlen helyzet nem politikai haszonszerzés kovácsolására kell felhasználni. 

 

A C 19-ről csak feltételezések vannak. Konkrétan  azt sem tudják, hogy honnan, vagy hogyan került át az emberre. Állatokban már régóta kimutatható, mint a Denevér, vagy Tobzoska. Feltételezett tény, hogy ezek az állatok is egy  másik állattól fertőződtek meg.  A vírus terjedése, cseppfertőzéssel terjed a leggyorsabban. A fertőzöttség általában, négy , öt, akár hét nap is lehet,  mire a tünetek jelentkeznek. A vírus szubmikroszkopikus biológiai organizmus.  A C19  már több mint hatvan éve ismert jelenség. Amely a legtöbb esetben lehet egy enyhe lefolyású, náthához hasonló tünetű állapot. Elsősorban az immungyenge személyekre veszélyesebb mint az átlag egészséges személyekre.  A vírus fertőzés terjedésének a távolság és a fertőtlenítés az alapvető lehetősége. Súlyosabb esetekben kórházi, elkülönítési kezelés vezet eredményre.  A vírusfertőzést terjeszthetik az állatok, mint madarak, vagy rovarok is. Az ember saját maga is terjesztheti, tüsszentéssel, köpködéssel, érintkezéssel, fertőzött tárgyak eszközök ér érintésével, még akkor is, ha azt nem steril eszközzel teszi. Általában különböző felületeken, közegekben más, más ideig maradnak életben, amikor aktívan fertőzhetnek. Átlagos közegben akár négy hat óra is lehet. Azokon a felületeken amelyek használatosak, de olyanok mint a papír, az evőeszköz, vagy valamely más fém, műanyag eszközök azon felületeken is életképesek lehetnek több órán át. Jelenleg nincs konkrét C19 elleni anyag. Több országban külön, külön is próbálkoznak, vannak ahol önkéntes személyeken próbálják a C19 vírus elleni anyagokat. Köztudott, hogy a Coronavírusnak több változata is van, ezért az egységes vakcinák kifejlesztése, fennakadásokat okoz, az azonnali kezelés elégséges védekezésére. A vírus mutálódását, mesterségesen is elő lehet beállítani. A mutálódott vírusok sokszor előbb vannak előállítva,  mint azok ellenanyagát, annak hatékonyságát ismernék. Terjedését a távolság és a közvetlen kapcsolat tudja lassítani, mivel nem csak ember, hanem az állatvilág is képes terjeszteni. Jelenleg a tudomány állása egyes vírusok ellen nem ismeri a megjelenésének a megakadályozását, terjedését. Pillanatnyilag a távolság és a közvetlen érintkezés, mint természetes védekezés áll a terjedés megakadályozására. 

2020.03.20.  TENGERPICI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noshogy.blog.hu/api/trackback/id/tr8515538112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása