HTML

ISMERETLEN.

Csupa ismeretlen, eddig még nem ismert, szinte fantasztikus valótlan, valóság.

Friss topikok

  • ISMERETLEN.: @András Gráner: Szerintem Ön értett félre valamit! Napi kettő tojás sárgájától még senki nem hízo... (2018.12.22. 10:09) Sok nő fejében megfordul a GYORS FOGYÁS!! 2016.05.19.
  • ISMERETLEN.: @Zsófia Torma: Üdv! Elnézést, hogy csak most jutottam ide. Örülök a találkozásnak. Tp. (2015.08.05. 17:46) 2008-vagy-2009?
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Changall! Ebben a bejegyzésben csak utalás van az / a - b - q / állapotra. Az i... (2013.11.26. 22:29) MÁGNESES VIHAR.
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Chagagall. Véleményét nagyon köszönöm. Az egyházi leírások szerint Krisztus sz... (2013.11.26. 21:54) HIBÁS A KERESZTÉNY NAPTÁR!!!

Linkblog

MIÉRT TESZED? 2017-02-12.

2017.02.12. 13:53 ISMERETLEN.

 

Miért teszed?

 

Ha majd felnő a gondolkodásod, és nem csak magad leszel mások szerit felnőtt. Ha majd megérted csöppnyi agyaddal. Miért várod el mástól, hogy még halálod után is veled foglalkozzanak. Miért veszed el az idejét? Miért vagy önző? Hogy te mondod meg mindenkinek, hogy neki mi a jó. Ha majd megérted, a hit szavát. Élőnek élő, holtnak holt a párja. Ha majd megérted, miért adsz szeretteidnek, munkából többletet. Ha majd megérted, miért adsz, ellenségeidnek módot és lehetőséget, hogy halálod után is megcsúfoljanak. Ha majd megérted, mi a rossz abban, hogy utódaidnak, miért kell megszégyenelniük. Miért csak saját önös érdeked érdekel? Miért várod el másoktól, hogy istenítsenek? Ha majd megérted miért vagy önző és miért csak te vagy. A tisztelet jelét, miért követeled? Hiszen az önös érdeked, éppen elég fájdalmat okozott. Pedig azt mondtak, csak azért teszed mert szereted. Akit szeretsz, miért bünteted? Ha van hited, akkor tudod, hogy szeretteidnek fájdalom, ha látják miként aláznak ellenségeid. Kérdezz, én felelek, hívj és én megérkezem, szólj és én meghallgatlak, de ne üvölts, én sem üvöltök veled. Ha elköszönt, hát itt hagyott. Ne az elmúlása után játszd magad. Amíg élt, miért nem éltetted hangzatos szavakkal? Ki elmegy hagyni kell, hiszen mindennek rendje van. Ne akkor zokogj, ha sírjához kimégy. Ne egy földhalom, vagy bálvány emlékeztessen arra, hogy volt neked. Ott éljen a lelked mélyén, ne képmutatás, a gyertya égetése legyen számodra emléke. Nem attól leszel nagyobb és hatalmasabb, ha bálványt imádsz, kőszobrot simogatsz, miközben hangos jajveszékeléssel áltatod magad. Ne bálványt imádj. Ne vagyonnal tüntess, hogy hatalmas bálvánnyal élteted. Ha lelkedben nem él, tehetsz, mondhatsz bármit, több semmivel nem leszel. Ha majd, lesz hited, ha érzed a hitet, és agyaddal felfogod, hogy nem attól leszel több, hogy bálvánnyal emlékezel. Hidd el, ha csak szavakban van hited, miközben képmutató, bálványimádóként tengeted életed, több nem leszel. Azért, mert ma még élek, attól holnap már meghalok. A Nap és a Hold fénye, attól még ugyan úgy ragyog. Születnek újak, lesznek szerelmesek. Ha hitedet adod át, hidd el emléked örökre fenn marad. TENGERPICI 2017.02.12.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noshogy.blog.hu/api/trackback/id/tr5012251096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása