HTML

ISMERETLEN.

Csupa ismeretlen, eddig még nem ismert, szinte fantasztikus valótlan, valóság.

Friss topikok

  • ISMERETLEN.: @András Gráner: Szerintem Ön értett félre valamit! Napi kettő tojás sárgájától még senki nem hízo... (2018.12.22. 10:09) Sok nő fejében megfordul a GYORS FOGYÁS!! 2016.05.19.
  • ISMERETLEN.: @Zsófia Torma: Üdv! Elnézést, hogy csak most jutottam ide. Örülök a találkozásnak. Tp. (2015.08.05. 17:46) 2008-vagy-2009?
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Changall! Ebben a bejegyzésben csak utalás van az / a - b - q / állapotra. Az i... (2013.11.26. 22:29) MÁGNESES VIHAR.
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Chagagall. Véleményét nagyon köszönöm. Az egyházi leírások szerint Krisztus sz... (2013.11.26. 21:54) HIBÁS A KERESZTÉNY NAPTÁR!!!

Linkblog

A FLÖRTÖLÉS MŰVÉSZETE ! 2020.01.20.

2020.01.20. 10:58 ISMERETLEN.

 

 

A flörtölés művészet!

Flörtölni szinte művészet. Lépésről lépésre, mit kell tenni ahhoz, hogy valóban izgalmas legyen a kezdet a másik megismeréséhez vezető úton.

Cserkésszük be a másikat

Először kezdjünk el szemezni, figyeljük meg, hogy találkozik-e tekintetünk. Ha többször ránk pillant, jó esélyünk van a folytatásra. Ne zavarjon meg, ha olykor félrenéz, ez könnyen lehet a zavar jele. Ilyenkor nekünk kell megtenni a következő lépést.

Hajbabrálás

Egyfajta figyelemfelkeltésnek jele, ha játszunk a hajunkkal, ujjunkra tekerünk egy tincset vagy többször beletúrunk a sörényünkbe. Nem csak a nők babrálják a hajukat, a pasiknál is ösztönös viselkedés ez a flört kezdetén.

A mosoly ereje

Ha már többször találkozott a tekintetünk, bátran mosolyogjunk. A mosoly olyan fegyver, amivel sok akadályt le tudunk győzni. Csodákra képes egy szívből jövő, bátorító vagy éppen kicsit kacér mosoly.
Minden esélyünk megvan arra, hogy viszonozni fogja. Ha így történt, meg van a kiszemelt áldozat.

 Menjünk oda hozzá

Most már minden okunk megvan arra, hogy bátran megközelítsük kiszemeltünket. Húzzuk ki magunkat, és határozott léptekkel, mosolyogva sétáljunk oda hozzá.

Beszélgetés kezdeményezése

Mindig mutatkozzunk be, és kezdjünk el valamilyen semleges témáról beszélgetni. Figyeljünk arra, hogy a társalgás könnyed hangvételű legyen. Természetesen a másiknak fel kell vennie a fonalat, ha mégsem fogadja a közeledést, jobb ha tovább állunk.

Forduljunk felé

A testbeszédnek mindig nagyon fontos szerepe van, különösen igaz ez akkor, ha flörtölünk. Sok apró árulkodó jele van annak, amiből megérezhessük, hogy a másik is vonzónak talál-e.
Egyik legígéretesebb megnyilvánulás, ha teljes testünkkel felé fordulunk, és megfigyeljük, hogyan reagál erre. Amennyiben ő is felénk fordul, nyitott a további lépésekre.

Gyengéd érintések

Óvatosan megérinthetjük a kezét, ha nem húzza el, ő is élvezi a flörtöt. Merészebb húzás a haját vagy az arcát megérinteni, viszont hatalmasat lépünk előre, hiszen ennek már erotikus színezete is van.

Célirányos kérdések

Érdeklődjünk a másik iránt, óvatosan kérdezzünk szándékairól. Megkérdezhetjük, hogy tervezi az este folytatását, lenne-e kedve velünk jobban megismerkedni.

A vitatott csók

A csókot sokan a flört velejárójának tekintik, márpedig a legtöbb személynél egyáltalán nem az. Akárhogy is, ha úgy érezzük, hogy mindketten akarjuk, ne fogjuk vissza magunkat. Ez inkább amolyan ismerkedő csók legyen, ne az a percekig tartó, mélyen belefelejtkező fajta.
Legyen tartalékunk későbbre is.

 Amikor mindent együtt van

Mindketten azt érezzük, hogy élvezetes egymás társasága, el sem szeretnénk mozdulni a másik mellől. Ennek betetőzése, ha feltett szándékunk, ha együtt is távozunk.
Ha eddig sikerült eljutnunk, megvan az esélye egy izgalmas kapcsolat kialakulásának.

 Amit szívedbe rejtesz,
szemednek tárd ki azt;
amit szemeddel sejtesz,
szíveddel várd ki azt.

Amikor minden valóra vált, a napi rutin változás nélkül nem ér semmit! 

1.png

 

 

 

2.png

3.png

 

4.png

TENGERPICI 2020.01.20.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noshogy.blog.hu/api/trackback/id/tr9415417710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása