HTML

ISMERETLEN.

Csupa ismeretlen, eddig még nem ismert, szinte fantasztikus valótlan, valóság.

Friss topikok

  • ISMERETLEN.: @András Gráner: Szerintem Ön értett félre valamit! Napi kettő tojás sárgájától még senki nem hízo... (2018.12.22. 10:09) Sok nő fejében megfordul a GYORS FOGYÁS!! 2016.05.19.
  • ISMERETLEN.: @Zsófia Torma: Üdv! Elnézést, hogy csak most jutottam ide. Örülök a találkozásnak. Tp. (2015.08.05. 17:46) 2008-vagy-2009?
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Changall! Ebben a bejegyzésben csak utalás van az / a - b - q / állapotra. Az i... (2013.11.26. 22:29) MÁGNESES VIHAR.
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Chagagall. Véleményét nagyon köszönöm. Az egyházi leírások szerint Krisztus sz... (2013.11.26. 21:54) HIBÁS A KERESZTÉNY NAPTÁR!!!

Linkblog

Kapcsolati ízvilág és más érdekességek!

2015.10.03. 21:02 ISMERETLEN.

Kapcsolati ízvilág és más érdekességek!

Amitől jó íze lesz a férfinak a nő számára.
Az elfogyasztott táplálék jelentősen befolyásolja a férfi sperma aromáját. Ez nem meglepő, hiszen így van ez a női nedvek esetén is. Felfrissíti a szex ízét az ásványvíz, a szelén és a cink, pikáns lesz a zamata. Ugyanakkor bizonyított, hogy a magas klorofilltartalmú zöldségek is segítenek a természetes szexkoktél finomításában. Édesebb és finomabb lesz a sperma a zeller zöld, a petrezselyemtől is, vannak aki azt állítják, hogy spenót is kiváló hatású. Az ananász és az alma is lehet nagyon jó hatású. Kedvelt még a fehér tea és a zöld tea is. Valamint a menta tea is. A vanília, a narancshéj, a citromhéj, valamint a fahéj is kedvelt nőknél. Ezek az ízek, bekerülnek a spermába és egyedi módon tudják varázslatossá tenni.
Amitől nem lesz a nő számára kellemes a férfi íze.
A hagymás, fokhagymás, aromás ízek nem kedvez a szexnek, mint ízvilág. A fokhagyma különösen dohos pincezamatot ad a férfi nedűnek. A vörös húsok a szexrandi előtti napokban teljesen kerülendők, de szárnyasból vagy halból is csak módjával csipegessen az a pasi, aki szeretné, ha üde ízekkel akarja elkápráztatni kedvesét. A szex előtt nem árt kerülni a csokit, a koffeint, mert fáradttá és kesernyéssé változtatja a sperma ízét. Mivel az ondó kiváló arcápoló és öregedés gátló, mivel, tele van antioxidánsokkal. Sokan használják koktélokban is. Bár szembe kerülve, okozhat, nemkívánatos jelenséget is.
Vannak akik havonta kétszer felkenik és negyedóra múlva lemossák. Állítják, hogy jó a hatása és olcsó is. Hiszen a utána is fel lehet használni. Ondókoktél receptekhez is rengeteg szakirodalom áll ma már a rendelkezésére. A spermamixnek már kézikönyve is van, amit dinamikus ízvilágnak is szoktak nevezni. Keveset vagy rosszul alvó férfiak, kisebb mennyiségű és gyengébb minőségű ondót tudtak termelni. A fiatal férfiak ma már, akár közel 20%-nak is gyengébb minőségű a spermája. Az alvás zavar miatt, egyre többen érintettek. Aminek, komoly jelentősége lehet, egészségügyi szempontból is.  A stressz, a túlzott alkohol, a túlzott dohányzás, a mozgásnak a hiány, a helytelen öltözködés, valamint a hormonmaradványokat tartalmazó csapvíz is káros hatással van, ami miatt egyre nagyobb a férfimeddőség is.  

TENGERPICI
2015. 10. 03.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noshogy.blog.hu/api/trackback/id/tr967887312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása