HTML

ISMERETLEN.

Csupa ismeretlen, eddig még nem ismert, szinte fantasztikus valótlan, valóság.

Friss topikok

  • ISMERETLEN.: @András Gráner: Szerintem Ön értett félre valamit! Napi kettő tojás sárgájától még senki nem hízo... (2018.12.22. 10:09) Sok nő fejében megfordul a GYORS FOGYÁS!! 2016.05.19.
  • ISMERETLEN.: @Zsófia Torma: Üdv! Elnézést, hogy csak most jutottam ide. Örülök a találkozásnak. Tp. (2015.08.05. 17:46) 2008-vagy-2009?
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Changall! Ebben a bejegyzésben csak utalás van az / a - b - q / állapotra. Az i... (2013.11.26. 22:29) MÁGNESES VIHAR.
  • ISMERETLEN.: @Chagall: Tisztelt Chagagall. Véleményét nagyon köszönöm. Az egyházi leírások szerint Krisztus sz... (2013.11.26. 21:54) HIBÁS A KERESZTÉNY NAPTÁR!!!

Linkblog

Dimenzió! Sokan sokféle képen értelmezik! 2019.12.29.

2019.12.29. 21:32 ISMERETLEN.

A dimenzió váltás spirituális önismeret, a rezonancia törvénye alapján mindenkivel az történik, amiben hisz. Nagy mértékben gyorsultak fel az események. A dimenzióváltás a tudat váltása, az okokra. okozatokra való ráébredés. Előszeretettel használják a kifejezést az egyházak, és más spirituális tanítások is. Vannak akik a Föld pólusváltásával, vannak akik a kvantum állapottal, vannak akik a szabad, független, szeretettel, vannak akik a tudatban az univerzumban, vannak akik a tereket, világokat értenek alatta, amely a világunkkal párhuzamosan az energia átvitellel magyarázzák. Önmagában olyan, hogy dimenzió váltás csak az elméletben létezik. Az energia átvitel, valójában, nem energia átvitel, csupán csak összekapcsolódás. Amely két élőlény között, több száz, több ezer kilométer távolságban is létrejöhet. Amire nem alkalmas az átlag ember, csupán csak beszél róla, de valós gyakorlati megvalósításra képtelen. Az emberi agy energia átvitele, amit sokan szuggesztiónak ismernek. - A szuggesztió, a személy tudatának, viselkedésének befolyásolása valamely pszichikai ráhatással másokra. -  Legegyszerűbb hétköznapi dolog, amikor egy számunkra a közvetlen közelünkben élő személyt arra tudunk rávenni, hogy megforduljon, odajöjjön. Nem dimenzió kapcsolat, csupán csak egy ösztönös tevékenység megvalósulása. Közismert néven, amikor ugyan arra gondolnak ugyan azon dologgal kapcsolatban, mielőtt még kimondták volna, hogy mire gondoltak. Legegyszerűbb esete amikor valakinek sokszor elmondanak valamit és el is hiszi, a kevésbé szép embernek többen elmondják, hogy szép, elhiszi és megbotránkozik, amikor az ellenkezőjével szembesül. Amkor a kevés információval rendelkező emberrel elhitetik, hogy milyen okos. De abban a pillanatban, amikor több információval rendelkezik, és rájön, hogy még mennyi minden információ hiányzik, akkor jön rá, hogy még valójában mennyi mindenre lenne szüksége. Nincs olyan, hogy okos ember! Csupán csak olyan van, hogy egy adott közösségben, egy dologról több információval rendelkezik. Abban a pillanatban, ha egy okos kilép a közösségéből, és bekerül egy másik közösségbe, ahol találkozik olyan másikkal, aki ugyan arról a dologról több információval rendelkezik, már is felismeri, hogy nem is igazán okos. Mert van tóle is okosabb, aki ugyan arról a dologról több információval rendelkezik, és már nem is Ő lesz a legokosabb.
TENGERPICI 2019.12.29.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noshogy.blog.hu/api/trackback/id/tr2715370886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása